Sladkosti ze Svatojánu


Eva Francová

Sladkosti bez rafinovaného cukru od populární foodblogerky

Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Nenajdete v nich však žádné kravské mléko, produkty z něho či vejce. Všechny recepty jsou veganské a neobsahují bílý rafinovaný cukr. Ale ani s čistě rostlinnými surovinami se nemusíte bát o výsledek, bude stejně chutný jako běžné moučníky a dezerty. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.11.2018
Formát 170x240 mm
Hmotnost 0,724 kg
Jazyk čeština
Řady Svatoján
EAN 9788026713159
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.

Zobrazit profil autora