Kuchařka ze Svatojánu - Zahrada na talíři


Eva Francová

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu

Pokračování úspěšného prvního dílu Kuchařka ze Svatojánu

Naše tělo je úžasný stroj, který bezchybně funguje, pokud se o ně staráme. Je skoro neuvěřitelné, jaké škody, rány či otravy dokáže samo napravit, pokud mu nebráníme, ale naopak ho podpoříme. A takovou důležitou podporou je to, co jíme. Co dobrého by mohlo vzejít z nepřirozených nebo špatně zpracovaných potravin, z přemíry chemie, z geneticky modifikovaných plodin, z utrpení zvířat ve velkochovech? Tím vším krmíme naše těla a sytíme svou vlastní energii.

Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou. Její přístup ke stravování a vaření je v něčem novátorský, ale na druhou stranu je také návratem ke kořenům a tradicím. Přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.

Být ženou, vládkyní krbu, vyžaduje víc než jen vařit

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 360
Datum vydání 14.09.2015
Formát 170x240 mm
Hmotnost 1,142 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Svatoján
EAN 9788026704591
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.

Zobrazit profil autora