Kávová dynastie - Okamžiky naděje


Paula Stern

Druhý díl romantické ságy o proměnách rodinného kávového impéria

Cáchy, 1946. Eberhard Ahrensberg za války pašoval kávu přes belgické hranice a nyní ji může prodávat legálně. Blíží se ale zima a zásoby se tenčí. Poválečný hladomor postihne každou rodinu. Eberharda navíc pronásleduje stín dřívějších rozhodnutí vedoucích k tomu, že jeho sousedé s dcerou Sarah byli deportováni do koncentračního tábora.

Cáchy, současnost. Pražírně Corinne Ahrensbergové se daří a její vztah s Noemem vzkvétá. Když ale dojde k potížím s pronajímatelem a objeví se Noemova bývalá přítelkyně, která tvrdí, že s ním čeká dítě, Corinnino štěstí se ocitne v ohrožení. Útěchu Corinne nachází v dědečkově deníku a odhaluje více o počátcích rodinného podnikání. Dokáže se poučit z minulosti?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Kávová dynastie"

Detailní informace

Počet stran 312
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.04.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,395 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Die Kaffeedynastie - Momente der Hoffnung
Původní jazyk němčina
Překladatel Tomáš Kurka
EAN 9788026724674
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Paula Stern

Paula Stern

Paula Stern je pseudonym německé spisovatelky Susanne Oswald. Je autorkou knih pro děti a mládež, thrillerů a románů pro ženy. V trilogii Kávová dynastie propojila svou vášeň pro požitek z kávy se zájmem o historické události. Čerpala přitom z vlastní zkušenosti s vedením potravinářské firmy. Žije s mopslíkem Töpsim a manželem v malém městě v jihozápadním Německu.

Zobrazit profil autora